CuracaoSPORT
CuracaoSPORT.com

Vrijdag Curaçao Vs Antigua

cur6

VOETBAL – Het Curaçaose voetbalteam gaat vrijdag de strijd aan tegen Antigua in het Ergilio Hato Stadion. Dit is het begin van de tweede fase van de prekwalificatie voor het WK 2014 in Brazilië. Curaçao verloor de eerste twee wedstrijden in de eerste fase dus zal in fase twee en drie moeten winnen om met 12 punten te eindigen.
De selectie moet 12 punten binnenhalen om kans te maken om naar de volgende ronde te gaan. De selectie van Curaçao is volop in voorbereiding. De jongens zullen vanmiddag, morgenvroeg -en middag en woensdagochtend trainen voor de wedstrijd van vrijdag. De presentatie van de spelers vindt morgenavond plaats in de RIO Sportsbar.

Lokale spelers
De lokale spelers Cleofa Jeramiel, Colina Mirco, De Kaster Jamian, Delando Shurvey, Espacia Everon, Ferly Servania, Gregoria Glenciene, Josephia Rugenio, Lake Viylison, Lodovica Daymon, Martina Charles, Mook Jervine, Pisas Marcello, Rivierre Raymar, Tomsjansen Soranley, Victoria Joel, Zimmerman Fernando maken deel uit van de preselectie.

Aanvullingen
Uit Nederland zullen Bito Sendley, Smeekes Orlande, Martina Javier, Siberie Rocky, Daal Dayron, Bonivasio Cristy, Carmelia Shanon, Cijntje Angelo, Martina Cuco, Pauletta Hubertsen, Wau Nuelson de lokale jongens aanvullen. Morgen wordt de definitieve selectie van de 23 spelers voor de thuiswedstrijd tegen Antigua en voor de wedstrijd tegen Haïti op 11 oktober bekend gemaakt.

Kaarten
Onze nationale selectie treft Antigua vrijdag thuis voor eigen publiek. De wedstrijd begint om 20.00 uur in Brievengat en kaarten voor de wedstrijd kosten 25 gulden voor volwassenen en 12.50 gulden voor kinderen en 60-plussers. Kaarten kunnen worden gekocht bij Beep Beep Rio Canario, Benzinestation Jansen in Sta. Maria, SDK en het kantoor van FFK in Brievengat.