CuracaoSPORT
CuracaoSPORT.com

Veel schooljeugd tijdens Beachrugby toernooi

rugby jeugd

RUGBY – Op donderdag 5 april zal er speciaal voor de Curaçaose schooljeugd een beachrugby toernooi georganiseerd worden. De groepen 7 en 8 van een vijftal scholen zullen het tegen elkaar opnemen om winnaar van het jeugd beachrugby toernooi te worden.

De organisatie van dit toernooi ligt volledig in handen van de stagiaires Gilliany Vijent en Gwensca Angelica. Hiermee zullen zij de studie Sport en Beweging Coördinator aan het CDC afronden. De gehele maand maart heeft voor de twee stagiares in het teken gestaan van het geven van trainingen aan de verschillende klassen. De deelnemende scholen zijn het St. Paulus College, Kolegio Chaya Willems, Sint Franciscus College, Berg Carmel College en Kolegio Maria Auxiliadora.

Het toernooi zal donderdagmiddag van 12.00 tot 15.30 plaatsvinden op het zandveld bij de Caracasbaai. Entree voor publiek is de gehele middag gratis.

Daarnaast zal zaterdag 7 april op het strand van Veneto Holiday Beach voor de 5e keer het Polar Beach Rugby Tournament plaatsvinden. Tijdens dit toernooi zullen vanaf 10.00 uur teams van de marine, studententeams, wijkteams en scholenteams het tegen elkaar opnemen. Ook zal er een aparte poule zijn voor damesteams. Aan het eind van de middag zal de Social Poule plaats maken voor een Semi-pro Poule waar verschillende rugbyteams het tegen elkaar op gaan nemen.

De gehele dag zal het toernooi gratis voor publiek toegankelijk zijn. En er zal eten en drinken tegen een gereduceerde prijs beschikbaar zijn.

Voor meer informatie over rugby op Curaçao en de beachrugby toernooien, kunt u bellen tijdens kantoor uren met 5153375 of mailen naar [email protected]